Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Jaterní očista jablečnou šťávou

Očista je výborná hlavně pro játra, žlučník a ledviny

Nejlépe použít domácí čerstvě připravené šťávy. Jablka by měla být převážně sladká, ale můžete přidat i pár kyselých. Šťávu je nutné pít po malých doušcích. Každý doušek podržíte chvíli v ústech, aby se dobře smíchal se slinami.

Příprava - nejdříve 7 dní po sobě: 

Pijete 0,5 sklenice jablečné šťávy 15 min. před každým jídlem. 

Očista - 3 dny po sobě:

Pijete pouze jablečnou šťávu (žádné jídlo).                    

  • v 1 hod.     – 1 sklenice šťávy
  • v 10 hod.   – 1 sklenice  šťávy
  • ve 12 hod. – 2 sklenice šťávy
  • ve 14 hod. – 2 sklenice šťávy
  • v 16 hod.   – 2 sklenice šťávy
  • v 18 hod.   – 1 sklenice šťávy
  • ve 20 hod. – 1 sklenice šťávy

Pokud nedojde k vyprázdnění, udělejte si  domácí klystýr